NL  FR  ENG                 

H o m e  
N i e u w s

Prijzen vermeld op deze site
Al onze prijzen zijn inclusief 21% BTW inbegrepen. ...meer
       W a t    i s    a i r c o

 Koelen
   Bij hoge buitentemperaturen of veel zoninstraling dringt de warmte door in uw woning of bedrijf.
De koeling zorgt voor een aangename verkoeling op de door u gewenste ruimtetemperatuur.
    
 Verwarmen
   Met een airco kunt u zowel koelen als energiezuinig verwarmen. Door de perfecte regeling is dit soms zelfs goedkoper dan met een traditionele verwarmingsinstallatie! De ideale oplossing voor toepassingen, tijdens voor- en najaar. Bepaalde limitaties dienen in acht genomen te worden tijdens de wintermaanden.
    
 Zuiveren
   Alle airco's zijn voorzien van luchtfilters die tijdens de luchtverplaatsing de lucht filteren van stof e.d. Daarbij zijn veel modellen tegenwoordig uitgerust met high-tech filterelementen. Deze filteren stof, rook, geuren tot soms wel 99% zuiverheid. Ideaal voor mensen met allergieŽn, astma e.d.
    
 Ventileren
   In basis zal een airco lucht uit de ruimte aanzuigen, filteren, koelen/verwarmen en dezelfde lucht weer in de ruimte verdelen.
Er zijn echter mogelijkheden om bij bepaalde systemen verse buitenlucht mee te mengen. Daardoor zal de ruimte gevuld worden met schone, gecontroleerde lucht.
    
 Ontvochtigen
   Tijdens het koelen zal de airco de ruimtelucht in temperatuur verlagen ťn gaan ontvochtigen. Het 'drukkende' gevoel van warme, vochtige lucht zal snel verdwijnen. Mensen voelen zich het beste met een vochtigheidsgraad tussen 40 en 60%.
Tijdens de aparte 'ontvochtigingsstand' zal de airco de ruimtelucht ontvochtigen, maar minimaal terugkoelen. Ook ideaal in voorjaar en najaar tijdens vochtige dagen.
    
  
  

Copyright © 2006-2007 WALHALLA BVBA - BE060691201. All rights reserved.
Designed by CQ-lin